Η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, ο Παύλος Σάμιος και η Δήμητρα Σελεμίδουείναι οι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στο «Art Week», που μεταδίδεται την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Η Λένα Αρώνη στο πρώτο μέρος της εκπομπής φιλοξενεί τη διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα και τον ζωγράφο, καθηγητή της ΑΣΚΤ και μαθητή του Γιάννη Μόραλη, Παύλο Σάμιο.

Με αφορμή την αναδρομική έκθεση του σπουδαίου ζωγράφου Γιάννη Μόραλη στο Μουσείο Μπενάκη, η Λένα Αρώνη μιλάει με τους δύο καλεσμένους της για το έργο του, τη σημαντική καλλιτεχνική φυσιογνωμία του και την προσωπικότητά του.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη συναντά τη Δήμητρα Σελεμίδου. Η νέα ερμηνεύτρια μιλάει για το ξεκίνημά της, τη σχέση της με τη μουσική, τις εμπειρίες στην πορεία της μέχρι σήμερα και τον καλλιτεχνικό της στόχο.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς αλλά και με ανθρώπους οι οποίοι με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Μοιράσου το άρθρο: