Το δέκατο επεισόδιο του ένατου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς μυστηρίου εποχής «Ντετέκτιβ Μέρντοχ» (Murdoch Mysteries), παραγωγής Καναδά 2008-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00.

murdoch mysteries (1)

Γενική υπόθεση: Η σειρά διαδραματίζεται στο Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάνικ Μπίσον (στο ρόλο του ντετέκτιβ Ουίλιαμ Μέρντοχ), Τόμας Κρεγκ (στο ρόλο του επιθεωρητή Μπράκενριντ), Έλεν Τζόι (στο ρόλο της γιατρού Τζούλια Όγκντεν), Τζόνι Χάρις (στο ρόλο του αστυνομικού Τζορτζ Κράμπτρι), Τζορτζίνα Ρίλι (στο ρόλο της γιατρού Έμιλι Γκρέις). Επίσης, πολλοί guest stars εμφανίζονται στη σειρά.

MURDOCH MYSTERIES (1)

Βραβεία: Τζέμινι:

Καλύτερου έκτακτου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά – 2008.

Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης σε πρόγραμμα ή σειρά – 2008, 2009.

Καναδικό Βραβείο Οθόνης:

Καλύτερου μακιγιάζ στην Τηλεόραση – 2015.

Καλύτερης ενδυματολογίας στην Τηλεόραση – 2015.

Επίσης, η σειρά απέσπασε και πολλές υποψηφιότητες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00

(Θ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 10ο. Ο καπετάνιος Μπερνιέ βρίσκεται στο Τορόντο και προσπαθεί να εξοικονομήσει πόρους για μια μεγάλη αποστολή στο Βόρειο Πόλο, όταν κάποιος τον κατηγορεί ανώνυμα ότι δολοφόνησε τον επιστήμονα Άρθουρ Πίμπλετ που τον συνόδευε στις προηγούμενες αποστολές του.

Το σώμα του Πίμπλετ έχει διατηρηθεί από τον ίδιο τον Μπερνιέ και η δρ Όγκντεν εξετάζοντάς το βρίσκει πως δεν πέθανε από υποθερμία, όπως ειπώθηκε στην αρχή. Ο Μέρντοχ υποψιάζεται ότι ο Μπερνιέ και η ομάδα του κάτι κρύβουν, όπως ύποπτη θεωρεί και μία άλλη ομάδα από τη Σουηδία.

Μοιράσου το άρθρο: