Το 111ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 111ο. Η Μόνικα και ο Τάνο βλέπονται, πια, στα κρυφά, ρισκάροντας τις σχέσεις με τους συντρόφους τους. Στο μεταξύ, την Μόνικα επισκέπτεται η ετεροθαλής αδελφή της Σιλβίτα.
Η Άντρεα προσπαθεί να μένει νηφάλια και να βοηθήσει την Λάουρα με την εγκυμοσύνη της, χωρίς μεγάλη επιτυχία.
Η Λάουρα αδιαφορεί τελείως με την εγκυμοσύνη της. Είναι πεπεισμένη ότι θα χάσει κι αυτό το παιδί και φέρεται εχθρικά σε όποιον προσπαθεί να της μιλήσει για το θέμα.
Η Μέι, προσπαθεί να εκβιάσει την Ντέμπορα, με τη βοήθεια του Φρανσίσκο και του Ίγκνα, αλλά τα σχέδιά της ναυαγούν.
Η Λορένα καταρρέει στα γενέθλιά της, όταν αντιλαμβάνεται ότι θα χάσει όλες τις οικονομίες της και ρίχνει το φταίξιμο στη Μέι. Ο Φεντερίκο βρίσκεται στο πλευρό της, αλλά η ίδια τον απομακρύνει…

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: