Το 132ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 132ο. Η σχέση της Μέι καιτου Ρούμπεν πηγαίνει όλο και καλύτερα, αλλά στο δρόμο τους βρίσκεται συνέχεια ο Φρανσίσκο, προσπαθώντας να ανατρέψει τα σχέδια για τον γάμο τους.
Η Μόνικα αποφασίζει να βρει τον Τάνο και να τον πείσει να επιστρέψει κοντά της, αλλά η Νατάλια της αλλάζει γνώμη.
Η Άντρεα αποφασίζει να μιλήσει στον περίγυρό της για την παραμονή της στην κλινική και να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή, χωρίς τον Αλεχάντρο ή τονΕρνέστο.
Η Λάουρα έχει ξεκινήσει μια έρευνα για τις σκοτεινές δουλειές της Ρέινα και του άντρα της, την ίδια στιγμή που η Ντολόρες την απειλεί να παραιτηθεί από τη θέση της.
Η Σιλβίτα, προκειμένου να βοηθήσει τον Φάλκον να τραγουδήσει χωρίς άγχος, του βάζει λίγο αλκοόλ στον χυμό του. Ο Φάλκον αντιδρά, αλλά τα πράγματα είναι με το μέρος του.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: