Το 89ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 89ο. Η Μόνικα περνάει δύσκολες στιγμές καθώς είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Τάνο κοντά της, να βοηθήσει τον Μαριάνο να προκαλέσει τη ζήλεια της πρώην του και να βοηθήσει τα συναισθηματικά της Νατάλια.
Η Λάουρα και ο Πάμπλο προσπαθούν να κρύψουν από τους συναδέλφους τους τη σχέση τους. Όταν η Σίνθια καταλαβαίνει τι συμβαίνει μεταξύ τους, το ξέσπασμά της προκαλεί όλεθρο.
Η Μέι αναγκάζεται να μοιραστεί ένα διαμέρισμα με τον Φρανσίσκο και άλλους συναδέλφους, λόγω ενός δρομολογίου της εταιρείας στη Χιλή. Κατά της διάρκεια της διαμονής τους, η Μέι νιώθει ότι γνωρίζει έναν άλλο Φρανσίσκο.
Η Άντρεα δεν ξέρει πώς να πει στον Αλεχάντρο ότι θέλει να μείνει για λίγο μόνη της. Όμως, όταν του το ανακοινώνει, η αντίδραση του Αλεχάντρο είναι τελείως διαφορετική από αυτό που περίμενε.
Η Λορένα ανησυχεί που βλέπει τον Φεντερίκο να μη νοιάζεται καθόλου για τα χρήματά του και τις οικονομίες του. Η λύση σ’ αυτή την θλιβερή κατάσταση έρχεται από τη Μαρίνα…

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: