Το 136ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη  22 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 136 
Πέρασε ενάμιση χρόνος από τότε που η Άντρεα έφυγε για το πνευματικό της ταξίδι και ο Αλεχάντρο νιώθει, ακόμα, το κενό που άφησε. Η μόνη παρηγοριά του είναι η εταιρεία της Ρέινα, η οποία προσπαθεί να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή.
Η Μόνικα κατάφερε να σώσει το εστιατόριο και να χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα της πόλης. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει, ακόμα, να βρει κάποιον που να αντικαταστήσει τον Τάνο.
Η Μέι δουλεύει στην καινούργια αεροπορική εταιρεία, προσπαθώντας να ξεχάσει τον Ντονόφριο, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.
Η Σιλβίτα και ο Φάλκον παρέμειναν φίλοι και ο Φάλκον παντρεύτηκε τη Ρομίνα.
Η Λάουρα είναι, πια, παντρεμένη με τον Γκιγιέρμο και έχει ένα μικρό κοριτσάκι, αλλά η σχέση της με τον Πάμπλο είναι χειρότερη από ποτέ, με τον Πάμπλο να έχει παντρευτεί, τελικά, τη Σίνθια.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: