Το 141ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 141 
Η Μόνικα έχει μια πικάντικη συνάντηση με ένα πρώην ραντεβού της, κατά τη διάρκεια της βόλτας στο πάρκο με τον σκύλο της Νατάλια.
Η Λάουρα επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό, για να συνειδητοποιήσει ότι ο Πάμπλο είναι δυσαρεστημένος με την εξέλιξη της σχέσης της με τον Γκιγιέρμο.
Η Μέι περνάει τη νύχτα στο αμάξι της, παρακολουθώντας το σπίτι του Ντονόφριο. Όταν τον συναντάει στη δουλειά, ο Ντονόφριο της λέει ότι δεν την αγαπάει πια, αλλά η Μέι δεν το βάζει κάτω.
Η Σιλβίτα νιώθει ότι η Σιλβίτα την απειλεί ξεκάθαρα, αλλά ο Φάλκον προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη.
Τα κορίτσια φτάνουν στο σπίτι της Άντρεα και του Αλεχάντρο, για να μιλήσουν μαζί της στο skype, ανακαλύπτοντας ότι ο Αλεχάντρο συναντιέται κρυφά με τη Ρέινα.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: