Το 151ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 151
Η Άντρεα επιστρέφει στο σπίτι και αποφασίζει να ασχοληθεί με εξαρτημένους από το αλκοόλ. Κι ενώ στην αρχή νιώθει ευτυχία που θα μείνει με τη Ρέινα, τα γεγονότα της δημιουργούν οργή και απογοήτευση.
Η Λάουρα πρέπει να απαντήσει στο τελεσίγραφο του Γκιγιέρμο να παντρευτούν. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην κόρη της θα την κάνει να πει το «ναι».
Η Μέι και ο Ντονόφριο ετοιμάζονται για το γάμο τους και ζητούν από τον Ίγκνα να γίνει ο κουμπάρος τους, προσπαθώντας να κρατήσουν τον γάμο τους μυστικό.
Η Σιλβίτα πέρασε το βράδυ με τον Φάλκον, αλλά η Ρομίνα, γεμάτη οργή τους απειλεί συνεχώς.
Η Ρέινα και η Άντρεα περνούν πολύ χρόνο μαζί στο ίδιο σπίτι και αυτό φαίνεται να είναι δύσκολο και για τις δυο τους

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: