Το 157ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 20  Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 157 
Η Άντρεα βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά της για να ξανακερδίσει τον Αλεχάντρο, αλλά στο τέλος καταλαβαίνει ότι ο άντρας της είναι πιο κοντά στη Ρέινα, παρά σ’ εκείνη.
Η Λάουρα κάνει ένα τραγικό λάθος, να περιμένει τον Πάμπλο να έρθει το βράδυ στο σπίτι της, παρά την υπόσχεσή της να μείνει μόνη. Ο Πάμπλο δεν έρχεται ποτέ…
Η Μέι και ο Ντονόφριο προσπαθούν, μάταια, να βρουν χρόνο για τις ιδιωτικές τους στιγμές, αλλά, ούτε οι συγκυρίες, ούτε οι ίδιοι τους οι φίλοι τους το επιτρέπουν.
Η Σιλβίτα και ο Φαλκόν νιώθουν ανακουφισμένοι, που θα μπορέσουν, επιτέλους, να χαρούν τον έρωτά τους, αλλά στο δρόμο τους μπαίνει η Ντέμπορα.
Η Ρέινα θέλει να δείξει στον Αλεχάντρο την αγάπη της και διώχνει τον Κάρλος μια για πάντα.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: