Το 155ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 18  Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 155
Η Άντρεα είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Ρέινα δύσκολη και προσπαθεί να κάνει τον Αλεχάντρο να γυρίσει κοντά της. Ο Αλεχάντρο φαίνεται να το σκέφτεται.
Η Λάουρα λέει στη Σίνθια για το φλερτ του Πάμπλο με τη δασκάλα του παιδικού σταθμού. Η ζήλεια της και η οργισμένη αντίδραση του Πάμπλο τους κάνει να ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον.
Η Μέι και ο Ντονόφριο είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά δε βρίσκουν ούτε ένα λεπτό ησυχίας, στη δουλειά ή στο σπίτι, καθώς τους ενοχλούν συνεχώς.
Η Σιλβίτα βρίσκει πολύ δύσκολη την συγκατοίκηση με τον Φάλκον, πράγμα που φέρνει τη ρήξη στη σχέση τους.
Η Ρέινα υπομένει τις προσβολές της Άντρεα μέχρι την στιγμή που φτάνει στο όριο και της λέει ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει τον Αλεχάντρο κοντά της.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: