Το 152ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 152
Η Μέι και ο Ντονόφριο ετοιμάζονται για τον μυστικό γάμο τους, αλλά ο Ίγκνα το αποκαλύπτει κατά λάθος, κι έτσι τα κορίτσια κάνουν την εμφάνισή τους.
Η Μόνικα προσπαθεί να δει την Άντρεα, αλλά δεν καταφέρνει ούτε στο γάμο να πάει αφού κλείνεται στο ασανσέρ με τον Κάρλος.
Η Λάουρα ανακοινώνει στον Πάμπλο ότι πρόκειται να ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Γκιγιέρμο. Ο Πάμπλο εξαγριώνεται και την κατηγορεί ότι υποκρίνεται.
Η Άντρεα ανακαλύπτει ότι ο Αλεχάντρο έχει σχέσεις με την Ρέινα. Οι σχέσεις των δύο γυναικών ισορροπούν σε λεπτό σχοινί.
Η Σιλβίτα και ο Φάλκον φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο, αποφασισμένοι να ζήσουν, επιτέλους, τον έρωτά τους.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: