Το 146ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 146 
Η Μόνικα οργανώνει μια συνάντηση παλιών συμμαθητριών. Θεωρεί ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βρει τον ιδανικό σύνροφο.
Η Λάουρα και ο Πάμπλο τα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. Όταν, κάποια στιγμή, κοιμούνται κουρασμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, η Σίνθια που τους βλέπει δίνει στον Πάμπλο ένα τελεσίγραφο.
Η Μέι προσπαθεί να πείσει τον Ρούμπεν να γίνει η ερωμένη του. Ο Ρούμπεν της δίνει ένα ραντεβού, αλλά δεν πάει ποτέ, γιατί στο αεροπλάνο του συνέβη ένα ατύχημα.
Η Σιλβίτα βοηθάει τον Φάλκον να βρει το σκυλί του και αυτό τους φέρνει πιο κοντά.
Η Ρέινα δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στον Αλεχάντρο και τον Κάρλος, παρά την πίεση που δέχεται και από τους δύο.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: