Το 164ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 164ο: «Παράθυρα». Η Μέι είναι αποφασισμένη όσο ποτέ να κάνει ένα παιδί με τον Ντονόφριο
Στην προσπάθεια αυτή ζητάει τη βοήθεια του Ίγκνα.
Η Άντρεα μαθαίνει ότι ο Αλεχάντρο και η Ρέινα βρίσκονται στην ίδια πτήση για Μοντεβιδέο. Αποφασισμένη να τον κερδίσει πίσω, του ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά ο Αλεχάντρο δεν έρχεται ποτέ.
Αλλά και τα σχέδια του Αλεχάντρο να συναντήσει τη Ρέινα δεν πετυχαίνουν.
Η Λάουρα συνεχίζει να κρατάει κρυφή τη σχέση της με τον Πάμπλο, όμως, βρίσκει απέναντί της τη Σίνθια.
Ο Φαλκόν έχει μια μεγάλη πρόταση για δουλειά στο Μοντεβιδέο και η Σιλβίτα προσπαθεί να τον κάνει να ξεχάσει τον φόβο του για τα αεροπλάνα.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: