Το 172ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00. 

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα  γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας,  η οποία  κλείνει  ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους  χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Eπεισόδιο 172ο: «Λίγο πριν το τέλος»

Η Λάουρα και η Σίνθια βρίσκονται σε μόνιμη αντιπαράθεση και το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο.
Η Μέι μαθαίνει ότι ο αδελφός της είναι πια πλούσιος και ότι η Λάουρα είναι έγκυος. Τα συνταρακτικά αυτά νέα τη σοκάρουν τόσο πολύ, που ψωνίζει σαν τρελή, πράγμα που εξαγριώνει τον Ντονόφριο.

Η Άντρεα και ο Αλεχάντρο έχουν μια ειλικρινή συζήτηση για τη σχέση και την οικογένειά τους.
Η Ρέινα προσπαθεί να πείσει τον Κάρλος ότι δεν τον αγαπάει πια, αλλά δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα.

Η Μόνικα προσπαθεί να σώσει το εστιατόριο, αλλά δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα.
Τη στιγμή που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173  ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

 

Μοιράσου το άρθρο: