Το 90ο και το 91ο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30. 

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 90ο. Η Ντιάνα ασχολείται με το εργοστάσιο και προσπαθεί να καθησυχάσει τους εργάτες, ότι δεν κινδυνεύει η δουλειά τους. Η Σίλια βρίσκεται ακόμα στη Βαρκελώνη και αγνοεί τι συμβαίνει μεταξύ της Κάτα και του Αντρές. Η Μαρίνα με κίνητρο πάντα το πάθος της για εκδίκηση, εκμεταλλεύεται την ανακάλυψη ότι η Ελίσα και ο Γκονζάλες είναι αδέλφια. Πείθει τον Γκονζάλες να παντρευτεί αμέσως την Ελίσα για να μην μπορεί πια η μητέρα του να παρεμβαίνει. Την χαρά του Γκαμπριέλ για την πρόοδο της υγείας του, διαδέχεται η θλίψη όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει προσλάβει τον Λουίς στο Αμπιγκού.

Επεισόδιο 91ο. Η Αμάλια ζητά από τον Λουίς να την αφήσει να δει τον Ροδόλφο στο νοσοκομείο, εκείνος όμως αρνείται. Η Αμάλια και η Μαρία καταλαβαίνουν ότι πρέπει να δράσουν αν δεν θέλουν να καταλήξουν νεκρές στα χέρια του. Πυρκαγιά ξεσπά στο σπίτι των Σίλβα και αποκαλύπτεται ότι η Μαρίνα πέρασε τη νύχτα εκεί, στο δωμάτιο του Χούλιο. Η Ντιάνα παίρνει μια δραστική απόφαση, ενώ η Κάτα που αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στη Σίλια και τον Αντρές αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της. Οι αδελφές Σίλβα έκπληκτες μαθαίνουν ότι η Ελίσα παντρεύεται την ίδια μέρα τον γιο της Καντιντά!

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο: