Το 45ο και το 46ο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 8  Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30. 

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 45ο
Η Καντιντά απειλεί την Μπιάνκα να σταματήσει να βάλλει κατά του οίκου ανοχής και της αποκαλύπτει ότι ο Τριστάν είναι εβραίος. Η Μαρίνα και ο Λουίς συνεχίζουν το σκοτεινό σχέδιό τους για εκδίκηση. Το μόνο που μένει είναι να υπογράψει ο Σαλβαδόρ και η Ντιάνα τη σύμβαση με τον γαλλικό οίκο μόδας, για να καταστρέψουν τα Υφάσματα Σίλβα. Ο Σίρο αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση με τη Σοφία και να επικεντρωθεί στην Ελίσα και το μωρό που θέλει να υιοθετήσει. Η Σοφία σκέφτεται να του αποκαλύψει τη σχέση της Ελίσα με τον Λεόν.

Επεισόδιο 46ο
Ο Σαλβαδόρ ετοιμάζει δείπνο έκπληξη για την επέτειο του γάμου τους, όμως η Ντιάνα δεν θυμάται ούτε την ημερομηνία. Η Μπιάνκα δίνει εντολή να μη γίνεται δεκτός στο σπίτι της ο Τριστάν, ωστόσο φαίνεται το νου της να τον έχει περισσότερο στον Κριστόμπαλ. Ο Λεόν παραδέχεται ότι έχει απατήσει την Ελίσα, αλλά εκείνη είναι διατεθειμένη να τον συγχωρέσει. Ο δον Ρικάρντο ανακαλύπτει ότι ο κλέφτης των φωτογραφιών της Αμάλια ήταν ο Λουίς. Ο Κριστόμπαλ, παρότι μεθυσμένος, επιμένει να χειρουργήσει.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση http://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο: