Το 57ο και το 58ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 και ώρα 14:30.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

6h_030315_0931Επεισόδιο 57ο. Η Σίλια θα δημοσιεύσει τελικά τις ιστορίες της με το ψευδώνυμο Ρομάν Καμπαλέρο. Η Μπιάνκα αποφασίζει, έπειτα από πολλή σκέψη, να συγχωρέσει τον Ροδόλφο. Ο Σαλβαδόρ εξομολογείται στην Ντιάνα ότι είναι η μοναδική γυναίκα που θέλει.

6h_060315_2255

Επεισόδιο 58ο. Η Σίλια χρειάζεται κάποιον να υποδυθεί τον συγγραφέα των έργων της, καθώς πρέπει να δώσει μια συνέντευξη. Η Αντέλα ζητά από το θείο Ρικάρντο να είναι κουμπάρος στο γάμο της, αλλά θα συναντήσει μια αντίδραση που δεν περίμενε. Η Φραντζέσκα προσεγγίζει τη νέα τραγουδίστρια του Αμπιγκού και μαθαίνει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

seis-hermanas-7

Δραματική σειρά εποχής, παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.
6h_cap08_180315_0053

Μοιράσου το άρθρο: