Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της νέας δραματικής-κωμικής σειράς «Το ημερολόγιο μιας διαφορετικής εφηβείας» (My Mad Fat Diary), παραγωγής Αγγλίας 2013-2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:45.

Γενική υπόθεση τρίτου κύκλου: Βρισκόμαστε στον Ιούνιο 1998, 18 μήνες πέρασαν από την τελευταία συνάντησή μας με τη Ρέι και την παρέα της και τα προβλήματα της εφηβείας της ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Έχει υπέροχους φίλους, μια αδελφούλα γλύκα και το πιο σέξι αγόρι του Λινκολνσάιρ! Η ζωή στο Στάμφορντ είναι απλά τέλεια. Οι βαθμοί της όμως και το τέλος του κολεγίου είναι προ των πυλών και οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές, να μπουν πια οριστικά στον μεγάλο κόσμο των ενηλίκων. Μπορεί η Ρέι να το καταφέρει, να αφήσει πίσω της τη σιγουριά που έχει βρει και να κάνει βουτιά στο αβέβαιο μέλλον;
Στον τρίτο κύκλο θα ζήσουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο για τη Ρέι. Η συνέντευξή της στο Πανεπιστήμιο δεν πήγε καθόλου καλά και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι το Στάμφορντ είναι το ιδανικό μέρος γι’ αυτήν. Μια έκπληξη όμως από το Μπρίστολ την κάνει άνω-κάτω, η αγωνία για το μέλλον της κορυφώνεται και όλο αυτό δυναμιτίζει τη σχέση της με τον Φιν και τους φίλους της. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κέστερ δηλώνει ότι οι συνεδρίες τους έφτασαν στο τέλος τους και η Ρέι αναρωτιέται πώς μπορεί να τα βγάλει πέρα χωρίς το δίκτυο υποστήριξης από τον Φιν και την παρέα.
Θα ακούσει την τελευταία συμβουλή του Κέστερ και θα καταλάβει τη δύναμή της για να καταφέρει να αποκτήσει το μέλλον που της αξίζει ή το τελευταίο εμπόδιο θα τη ρίξει κάτω;
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:45

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο. Ιούνιος 1998 και η Ρέι μαζί με την παρέα αντιμετωπίζουν το τέλος μιας εποχής. Βρίσκονται στο κατώφλι της ενηλικίωσης και ετοιμάζονται για το μέλλον. Η Ρέι μπορεί να τα έκανε θάλασσα με τη συνέντευξή της στο Πανεπιστήμιο, αλλά η ζωή στο Στάμφορντ κατά τα άλλα είναι τέλεια. Η ζωή της όμως, για μία ακόμα φορά, μπαίνει σε αναβρασμό όταν μια αναπάντεχη προσφορά που δέχεται από το Μπρίστολ τη βάζει σε νέες μεγάλες περιπέτειες. Το άγχος της για το μέλλον προξενεί κρίση στη σχέση της με τον Φιν και καταλήγει σε σχεδόν μοιραία σύγκρουση. Στο μεταξύ, ο Κέστερ ανακοινώνει στη Ρέι πως είναι ώρα να σταματήσουν τη θεραπεία, μόνο τρεις συνεδρίες έχουν ακόμα.

Σκηνοθεσία: Τιμ Κίρκμπι, Μπέντζαμιν Κάρον.

Πρωταγωνιστούν: Σάρον Ρούνι, Τζόντι Κόμερ, Νταν Κόεν, Ίαν Χαρτ, Κλερ Ράσμπρουκ, Νίκο Μιραλέγκρο, Τζόρνταν Μέρφι, Σιάρα Μπάξεντεϊλ, Ντάρεν Έβανς, Σόφι Ράιτ, Κιθ Άλεν, Σάζαντ Λατίφ.

Μοιράσου το άρθρο: