«Το μισό του ουρανού» (Half the sky) είναι ο τίτλος της νέας ξένης σειράς ντοκιμαντέρ, που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 12 (00:30), την Τρίτη 13 (24:00) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 (00:30).

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ είναι ένα παθιασμένο κάλεσμα να μη στεκόμαστε παθητικά μπροστά στη μαύρη μοίρα εκατομμυρίων γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να βοηθήσουμε να μετατρέψουμε την καταπίεση σε ευκαιρία. Το μέλλον μας βρίσκεται στα χέρια των γυναικών παντού.

sky-jumbo

Oι βραβευμένοι με Πούλιτζερ δημοσιογράφοι Νίκολας Κρίστοφ και Σέριλ Γουντάν ταξιδεύουν μαζί με την Εύα Μέντες, τη Μεγκ Ράιαν, την Νταϊάν Λέιν και άλλες σταρ και ακτιβίστριες στον αναπτυσσόμενο κόσμο για να γνωρίσουν κορίτσια και γυναίκες που ζουν υπό δραματικές συνθήκες και αγωνίζονται με γενναιότητα να τις αλλάξουν.

Επίσης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μαντλίν Ολμπράιτ και η Χίλαρι Κλίντον, σε συνεντεύξεις που δίνουν, μέσα από δραματικές ιστορίες, μιλούν για εφικτές και βιώσιμες λύσεις για την αλλαγή.

ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (3)

Μοιράσου το άρθρο: