Οικονομικός και πολιτικός παραλογισμός στα μέτρα, δηλώνει στον 102 FM o ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης

«Τα αρνητικά μέτρα κουβαλάνε οικονομικό και πολιτικό παραλογισμό» δήλωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Παυλίδης μιλώντας την Πέμπτη (18 Μαΐου) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

«Είναι ένας παραλογισμός που θίγει τις πιο ευάλωτες ομάδες και υπάρχει δυσκολία αποδοχής αλλά αυτή η δυσκολία είναι ώριμη να υπηρετήσει τον πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης. Δεσμευόμαστε στην υλοποίηση της συμφωνίας, στο σύνολό της, για να βγούμε από τα μνημόνια» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πότε προβλέπει ότι θα έρθει το τέλος των μνημονίων εξήγησε ότι «για να τελειώσουν τα μνημόνια θα πρέπει να μπορείς να βγεις στις αγορές και να έχεις δικό σου δανεισμό» και επεσήμανε ότι «οι βάσεις έχουν μπει και το 2018 θα είναι μια χρονιά που θα αυξηθούν οι δείκτες και η εμπιστοσύνη στην αγορά». «Τα μνημόνια είναι η πολιτική διαχείριση του δανεισμού από την ΕΚΤ και τα κράτη. Αν αυτό το ξεπεράσεις, προφανώς έχεις βγει από το καθεστώς, όχι της επιτροπείας αλλά των μνημονίων» κατέληξε.

Για το θέμα του χρέους εκτίμησε ότι «δε θα κλείσουν όλα τώρα (στο Eurogroup της 22ας Μαΐου), αλλά θα μπει μια βάση για το Eurogroup του Ιουνίου». «Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος πλέον» σημείωσε υπογραμμίζοντας ότι «η Γερμανία δε θέλει να πάει στις εκλογές με ανοιχτό αυτό το ζήτημα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος