Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου φορά και φέτος τα γιορτινά του και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Δημότες να παραστούν στην κορυφαία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των εορτών, που είναι το παραδοσιακό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το δέντρο θα φωταγωγηθεί σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:30, στην Πλατεία Δημαρχείου στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου.
Ξεχωριστό χρώμα στην τελετή θα δώσουν τα κάλαντα και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ ιδιαίτερο ρυθμό θα χαρίσουν τα παραδοσιακά ακούσματα από τα Χάλκινα Πνευστά Μακεδονίας «Οι χρυσοδάκτυλοι».
Η Χριστουγεννιάτικη πλατεία Ευόσμου θα φορά τα γιορτινά της καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορτών και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, δρώμενα και θεματικά εργαστήρια των ανανεωμένων χριστουγεννιάτικων δράσεων, που οργανώνει και φέτος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για όλους τους Δημότες.

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Εξάλλου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου καλεί όλους τους Δημότες, αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 19.15 στην Πλατεία Παύλου Μελά στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, όπου στη διάρκεια μιας μεγάλης, χαρούμενης γιορτής, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί στην πλατεία.

Μοιράσου το άρθρο: