Καθημερινά στις 09:00 και 14:00 

«Amazing Train Journeys»
Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια.
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.
Eπεισόδιο 1KOYBA (Cuba)

Τα τρένα στην Κουβά δεν είναι καινούργια αλλά οι γραμμές των Ferrocarriles διασχίζουν το νησί από Ανατολή σε Δύση. Και χάρη σε αυτό το δίκτυο , το πρώτο στην Λατινική Αμερική, ο Philippe Gougler θα γνωρίσει την πλούσια αλλά περίπλοκη ιστορία αυτού του τόπου. Στην Αβάνα ο Philippe αποτυπώνει την ικανότητα προσαρμογής και ευελιξίας των Κουβανών. Στην Τρινιντάντ αναζητά το τρένο με ατμομηχανή που λειτουργούσε στις φυτείες καθώς και τις μυστηριώδεις τελετές της Σαντερία. Ο Philippe φτάνει μέχρι το Σαντιάγο , μια πόλη που ζει κάτω από την επίδραση της μουσικής της Καραϊβικής και ξεσηκώνει τον νεαρό πληθυσμό της και όχι μόνο.
vlc-00735
vlc-00734
vlc-00733
vlc-00732
vlc-00730
vlc-00729
vlc-00728

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

http://webtv.ert.gr/category/ert3/ntokimanter-ert3/ , την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: