ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 01:00 

«JANET KING, Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ»

Eπεισόδιο 1: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ [A SONG OF EXPERIENCE]

Η αμφιλεγόμενη κατηγορία ενός αστυνομικού για την ανθρωποκτονία της συζύγου του παίρνει μια απροσδόκητη στροφή όταν ο κατηγορούμενος εξαφανίζεται την παραμονή της καταδίκης του. Η Janet επιστρέφει στη δουλειά μετά από ένα χρόνο και ανησυχεί μήπως έχει γίνει λίγο σκουριασμένη. Πηγαίνει απευθείας στο δικαστήριο, διώχνοντας έναν φωτογράφο που βγάζει προκλητικές φωτογραφίες μικρών παιδιών. Όλοι εκπλήσσονται όταν ο δικαστής διαπιστώνει ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ένοχος – η υπεράσπισή του φαινόταν ελάχιστα εύλογη.
Το επόμενο στοιχεί που βγαίνει στην επιφάνεια είναι ότι ο Steven Blakely, βοηθός Αστυνομικού Επιτρόπου, παραδέχεται ότι έδωσε την τελευταία δόση νοθευμένης μορφίνη της για να την ανακουφίσει την ταλαιπωρία της. Η πίεση πέφτει τόσο στον Tony όσο και στην Janet από την εισαγγελέα, Gail Jones και από τον αξιωματικό που βρίσκεται τώρα στη θέση του Blakely για να προσεγγίσει την ποινική δίωξη με την μορφή μιας θαυματουργής δολοφονίας.

Κύκλος επεισοδίων: 2

Δραματική σειρά παραγωγής Banijay Group company, ABC1 που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια
Μετά από άδεια μητρότητας δώδεκα μηνών, η ανώτατη εισαγγελέας Janet King επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ένα φόνο και μια συνωμοσία, η οποία έχει απλώσει πλοκάμια σε όλο το δικαστικό σύστημα και απειλεί όλα αυτά που αγαπά.
Με τον Tony Gillies, τώρα διευθυντή και ανερχόμενο εισαγγελέα η Janet τοποθετεί τις νομικές υποθέσεις και τη μητρότητα σε ίσο βαθμό. Μετά το διάταγμα του Γενικού Εισαγγελέα ότι υπάρχει στενότερη σχέση συνεργασίας μεταξύ του DPP και της Αστυνομίας, ο Επικεφαλής Jack Rizzoli ακολουθεί μια προσέγγιση στις υποθέσεις δίωξης και ιδιαίτερα την εκστρατεία της Janet για να εκθέσει την αλήθεια πίσω από μια συγκλονιστική δολοφονία που πλήττει την ίδια την καρδιά του δικαστικού συστήματος.

Παίζουν: Marta Dusseldorp Peter Kowitz Damian Walshe-Howling Ella Scott Lynch Hamish Michael Andrea Demetriades Jeanette Cronin
Σκηνοθεσία: Grant Brown Peter Andrikidis Ian Watson

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: