ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΕΜΠΤΗ στις 00:00 

«Underbelly 3 The Golden Mile»
Έτος παραγωγής: (2010)
Δραματική, αστυνομική σειρά, 13 ωριαίων επεισοδίων Αυστραλιανής παραγωγής, 2010.
Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.
vlc-01611
vlc-01610
vlc-01609
vlc-01607
vlc-01601
vlc-01600

Eπεισόδιο 3ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ [Kingdom Come]

Ο αστυνόμος Trevor Haken, βουλιάζει όλο και περισσότερο στη διαφθορά και καταφέρνει να κλείσει μια συμφωνία με το αφεντικό του Kings Cross, τον Billy Bayeh, με σκοπό τον έλεγχο των αστυνομικών εφόδων στην περιοχή.
Αφού γυρνάει την πλάτη στις υπηρεσίες συνοδείας για VIP, η Kim Hollingsworth ξαναγυρνάει στην πορνεία, μετά την απόρριψή της από την Αστυνομική Ακαδημία.
Ο John Ibrahim καταφέρνει να γλυτώσει από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στην ιδιωτική αίθουσα του Bill Bayeh, για να ακούσει την τελευταία συμβουλή από τα χείλη του ετοιμοθάνατου George Freeman.
Μετά την πρόσφατη προαγωγή του, ο Αστυνόμος Dennis Kelly, χρησιμοποιεί τα μέσα του, προκειμένου να απαλλάξει την κόρη του υπουργού της Κυβέρνησης Ken Walli, από τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.
Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.
Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: