Καθημερινά στις 15:00 

«LA RONCA DE ORO / VOICE OF FREEDOM»

Έτος παραγωγής: (2014)

Δραματική, κοινωνική σειρά κολομβιανής παραγωγής, 63 ωριαίων επεισοδίων, 2014.
Η σειρά αφηγείται τη ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας, μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/foni-eleytherias-epeisodia/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 49

Η Βιρτζίνια εξακολουθεί να μην επιθυμεί να έχει δεσμεύσεις με τον Μάουρο. Η Beatriz αρχίζει να δείχνει τα συναισθήματά της προς τον Salas. Ο Ρουμπέν παίρνει πίσω τη δέσμευσή του στην αρραβωνιαστικιά του Ντιάνα. Η Clarissa προσπαθήσει να αποπλανήσει τον Arturo για να της κάνει ένα νέο άλμπουμ με την Sultana Records. Ο Arturo πιέζει τον Mauro να επενδύσει χρήματα και χρόνο στην Clarissa. Ο Jordi δέχεται τελικά την Pilar ως επίσημη φοιτήτρια της σχολής χορού του, ανταλλάσουν πρώτο τους φιλί με τον Jordi. Ο Andres βάζει σε εφαρμογή τη στρατηγική του για να εκμαιεύσει πληροφορίες από την Helena. Ο Σαλάς επηρεάζεται από τη φωτογραφία της Ελένης με τον Rubén στην εφημερίδα, την επισκέπτεται και απογοητεύεται βλέποντας την αγκαλιά με τον Ruben, δεν επεμβαίνει.
2
3
6
1

Παραγωγή: Κολομβιανής
Παίζουν: Viviana Serna, Majida Issa, Ana María Estupiñán
Σκηνοθεσία: Klych López

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: