Καθημερινά στις 15:00 

«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (Δ’ ΚΥΚΛΟΣ-2008).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s04/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 12: «ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» [Lost Song]

Ο Τζακ καλείται να αναθεωρήσει κάποιες στιγμές του γάμου του, όταν βρίσκει ένα μισοτελειωμένο τραγούδι της Λίντι στην παλιά θήκη της κιθάρας της. Αλλά ο Τζακ δεν έχει θέματα μόνο με τις παλιές του σχέσεις, καθώς, εξαγριώνει τη Λίζα όταν της εκφράζει τις αντιρρήσεις του για το ταξίδι τους στο Παρίσι. Εντωμεταξύ, ένα πάρτι- έκπληξη, που διοργανώνεται για τον Κέιλεμπ παίρνει μια τρελή τροπή, όταν αυτός και ο Τάι χάνουν το τρόπαιο του Τιμ. Στο μπάτσελορ πάρτι της Άσλεϊ, η Έιμι έχει ανάμικτα συναισθήματα όταν μαθαίνει ότι ο Τάι, διακινδύνευσε τις λίγες οικονομίες του για να σώσει τον Ντέξτερ, για χάρη της. Και η Βαλ σχεδιάζει ένα λαμπρό γάμο για την Άσλεϊ και τον Κέιλεμπ, παρά τις αντιρρήσεις τους, δημιουργώντας αναστάτωση από το πουθενά.

1_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_2_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
3_BetaFilm_Heartland_YRI_4_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
07_BetaFilm_Heartland_YRIII_8_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: