Καθημερινά στις 15:00 

«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (Δ’ ΚΥΚΛΟΣ-2008).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s04/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 13: «ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΙΟΣ» [Born to be Wild]

Όταν η Έιμι καλείται να εκπαιδεύσει κάποια άλογα της Αστυνομίας, αντιλαμβάνεται ότι δε μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Με τον Κέιλεμπ να λείπει στο γαμήλιο ταξίδι του, και χωρίς τον Τάι στο ράντσο, αναγκάζεται, με δυσκολία, να προσλάβει τον Τσέις. Κι ενώ στην αρχή όλα πηγαίνουν καλά στη συνεργασία τους, στη συνέχεια, η Έιμι αρχίζει να μετανιώνει για την απόφασή της, όταν καταλαβαίνει ότι ο Τσέις συνεχίζει τις γνωστές του μεθόδους χειραγώγησης. Στο μεταξύ, ο Τζακ, καταλαβαίνει ότι ο Τάι απέχει από τη δουλειά και τη σχολή του και αποφασίζει να κάνει μαζί του ένα ταξίδι, προκειμένου να του βάλει μυαλό. Αλλά, όταν ο Τάι αρνείται να ακούσει τις συμβουλές του, ο Τζακ τον εγκαταλείπει σε ένα σταυροδρόμια, αναγκάζοντάς τον να πάρει κρίσιμες, για το μέλλον του, αποφάσεις. Πίσω στο ράντσο, η Λου και η Λίζα αγωνιούν για το μέλλον μετά τη γέννηση του μωρού.

1_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_2_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
3_BetaFilm_Heartland_YRI_4_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
07_BetaFilm_Heartland_YRIII_8_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: