Καθημερινά στις 15:00 

«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (B’ ΚΥΚΛΟΣ-2008).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s02/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 12: ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟ [Divorce Horse]

Η Lou είναι πολύ απασχολημένη όταν η Mackenzie Hutton, μία από τις “corporate cowgirls”, αποφασίζει να πάρει το γάμο της στη Heartland. Κακή χρονική στιγμή, δεδομένου ότι η Lisa μόλις έφτασε με ένα «καταραμένο» άλογο για θεραπεία με την Amy. Η όμορφη ανδαλουσιανή, που ονομάζεται Diva Girl, έχει επιστραφεί στη Lisa από πολλούς ιδιοκτήτες που ισχυρίζονται ότι το άλογο προκάλεσε το διαζύγιό τους. Ενώ η Amy είναι απασχολημένη με τη θεραπεία της νέας της πελάτισσας, η Lisa στρέφει την προσοχή της στη Lou, αποφασισμένη να την βοηθήσει να σχεδιάσει το γάμο. Αν και οι προθέσεις της είναι καλές, η ανάμειξη της Lisa έχει σαν αποτέλεσμα να μετατρέψει τον από μια μικρή οικογενειακή υπόθεση, σε μια τεράστια εκδήλωση με εκατοντάδες επισκέπτες. Η πίεση είναι μεγάλη για την Mackenzie και τον αρραβωνιαστικό της και ακυρώνουν τον γάμο.

1_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_2_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
3_BetaFilm_Heartland_YRI_4_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
07_BetaFilm_Heartland_YRIII_8_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: