Καθημερινά στις 15:00 

«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (B’ ΚΥΚΛΟΣ-2008).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s02/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 13: ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ [Seismic Shifts]

Όταν η Lou συνειδητοποιεί ότι οι τελευταίοι επισκέπτες στο Dude Ranch είναι κερδοσκόποι πετρελαίου που κάνουν σεισμικές δοκιμές, τους διώχνει από τη Heartland. Αλλά δεν σταματά εκεί. Η Lou διοργανώνει συνάντηση στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθεί για την Bedford Oil. Ο Tim προσπαθεί να την προειδοποιήσει να μην πολεμήσει το πετρέλαιο στην Alberta, αλλά αυτή είναι αποφασισμένη. Στο συναισθηματικό επίπεδο, το online φλερτ της Lou με τον Peter φαίνεται να φουντώνει. Στην πραγματικότητα σχεδιάζουν να συναντηθούν. Εν τω μεταξύ, η Ashley έχει μια άλλη διένεξη με τη μητέρα της και αποφασίζει να φύγει μια για πάντα. Ο Caleb συμφωνεί να την αφήσει να μείνει μαζί του μέχρι να βρει έναν δικό της χώρο. Αλλά η σκέψη της Ashley να ζει σε αυτό τον μικρό χώρο μαζί με τον Caleb μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ό, τι μπορεί η Amy να αντέξει.

1_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_2_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
3_BetaFilm_Heartland_YRI_4_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
07_BetaFilm_Heartland_YRIII_8_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: