Καθημερινά στις 15:00 

«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Α’ ΚΥΚΛΟΣ-2007).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s01/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 3: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ [Breaking Free]

Με στόχο να δυναμώσει την επιχείρηση για τη Heartland, η Lou οργανώνει μια ανοιχτή μέρα. Η Amy είναι εντελώς αντίθετη αλλά τελικά καταφέρνει να φέρει μερικούς πελάτες υψηλού προφίλ. Πελάτες όπως η Lisa Stillman, μια γνωστή κτηνοτρόφος που εμπιστεύεται την Έμι όσο αφορά ένα πολύτιμο άλογο την Promise που αρνείται να επιβραδυνθεί. Αλλά η Lou δεν μπορεί να ακυρώσει, ειδικά επειδή προσκάλεσε μυστικά τον πατέρα τους Tim για να δει την Amy μετά απο δέκα χρόνια. Καθώς η ανοιχτή μέρα πλησιάζει, η Amy όχι μόνο πρέπει να καταλάβει πώς να θεραπεύσει την Promise, αλλά και να ασχοληθεί με το αγαπημένο άλογο της μητέρας της τον Pegasus, που αρνείται να φάει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι του λείπει η Marion. Με την απροσδόκητη βοήθεια της παιδικής φίλης της Lou, της Marnie, ο Pegasus αρχίζει να ενεργεί ξανά σαν τον παλιό εαυτό του.

1_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_2_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
3_BetaFilm_Heartland_YRI_4_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
07_BetaFilm_Heartland_YRIII_8_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: