Καθημερινά στις 15:00 

«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2007)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Α’ ΚΥΚΛΟΣ-2007).
Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s01/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 4: ΡΙΣΚΟ [Taking Chances]

Εντυπωσιασμένη από τη δουλειά της Amy με την Promise, η Lisa Stillman στέλνει τον ανιψιό της Ben να ζήσει στη Heartland. Ενώ η Amy και η Lou καθαρίζουν το παλιό δωμάτιο της Marion για να το ετοιμαστούν για την άφιξη του Ben, βρίσκουν μια επιστολή που γράφτηκε πριν από χρόνια από τον Tim που ζητούσε τη συγχώρεση της μητέρας τους. Η Marion είχε δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα του Τιμ και οι δύο αδελφές αρχίζουν να βλέπουν τον πατέρα τους διαφορετικά. Όταν φτάνει ο Ben, είναι σαφές ότι η στάση του δεν είναι σε πλήρη συμφωνία με τους τρόπους της Heartland. Οι Amy και Mallory δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται το άλογό του Red, και ο Ty αρχίζει να αναρωτιέται αν υπάρχει πραγματικά περιθώριο για δύο υπάλληλους στη Heartland.
1_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_2_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
2_BetaFilm_Heartland_YRI_3_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
3_BetaFilm_Heartland_YRI_4_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_
07_BetaFilm_Heartland_YRIII_8_copyright_Rescued_Horse_Season_Six_Inc_

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: