ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21:00 

«Miss Fisher’s Murder Mysteries»

Eπεισόδιο 2: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ BALLARAT [Murder On The Ballarat Train]

Η λαμπερή Phryne Fisher, συνοδευόμενη από την υπηρέτρια Dot, αποφασίζει να ταξιδέψει στη χώρα με το τρένο για να παραλάβει το καινούργιο αυτοκίνητο Hispano-Suiza. Η γοητεία του σιδηροδρομικού ταξιδιού εξατμίζεται σύντομα, όμως, όταν η Phryne απροσδόκητα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πιστό της πιστόλι με μαργαριτάρια για να σώσει τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας και να λύσει μια εξαφάνιση. Το ταξίδι του τρένου εκτροχιάστηκε από μια φοβερή δολοφονία, η Phryne επιταχύνει προς το σπίτι της με το Hispano-Suiza της στη νέα κατοικία της στο St Kilda όπου δουλεύει τα στοιχεία μέχρι που ανακαλύψει τον απίστευτο δολοφόνο.
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
missfisher_01
missfisher_02
missfisher_03
missfisher_04
missfisher_05
Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2012 που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (α΄κύκλος)
Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του ’20 της Μελβούρνης. Στην πρώτη σειρά, ένα θέμα που τρέχει είναι η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: