Δευτέρα 25/03/2019, στις 23:00 

«PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO»

Έτος παραγωγής: (2015)

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Eπεισόδιο 12«Κλείνει ο κύκλος»

Προτεραιότητα στην υπόθεση έχει να βρεθεί ο Μπόρις Ε., ο δημιουργός της ζωγραφιάς που βρέθηκε στο σπίτι της Λούρντες. Ο Έκτορ υποψιάζεται ότι πρόκειται για το παιδί μιας από τις θαμμένες γυναίκες. Πρέπει να βρεθεί ένα ορφανό ρουμάνικης καταγωγής, που είναι πια μεταξύ 20 και 30 ετών. Ο Σάλβα βρίσκει αμέσως έναν ύποπτο, ο οποίος είναι, μάλιστα, σεσημασμένος. Ο Έκτορ και η Λόλα πηγαίνουν να τον βρουν.
Στο μεταξύ, η Φάρα παραμένει εξαφανισμένη με τον απαγωγέα της. Ο Λούκας λέει στον Σάλβα ότι η Πιλάρ έχει ομολογήσει ότι την απήγαγε ο Χοσέ, αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Ο Σάλβα δίνει σήμα για να εντοπιστεί το αυτοκίνητο του Χοσέ.
Ο ύποπτος του Σάλβα δεν μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Ο Έκτορ είναι δυσαρεστημένος με την απόδοσή του. Βρίσκουν, όμως, άλλο στοιχείο για να ακολουθήσουν: ένα μήνυμα στο τηλέφωνο που λέει πως δολοφόνος είναι ο Ρουέδα. Ο Έκτορ βρίσκει ότι η κλήση έγινε από το χωριό. Πρέπει να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου.
Ο αρχηγός ενημερώνει τη Μάρτα. Ξέρει ότι ο Έκτορ σκότωσε τον άντρα της. Εκείνη αποφασίζει να φύγει από την πόλη με τον Νάτσο. Το παιδί είναι συντετριμμένο και αποφασίζει να απειλήσει τον Έκτορ με πιστόλι, αλλά ευτυχώς δεν πυροβολεί.
Το μυστηριώδες τηλέφωνο ενεργοποιείται ξανά και η Λόλα το εντοπίζει στα 50 μέτρα. Το βρίσκουν στο αμάξι του Σάλβα μαζί με μια τσάντα με άλλα στοιχεία: ανάμεσά τους και ένα κοπίδι με το οποίο δολοφονήθηκε η Αϊνόα. Ο Σάλβα κρατείται στο τμήμα, αλλά δεν ομολογεί ότι βοηθούσε τον Λούκας να βρει τη Φάρα.
Την τελευταία στιγμή, ο Λούκας και ο Καλέντ βρίσκουν τη Φάρα προτού γίνει κομμάτια σε μια χωματερή. Η Φάρα και ο Λούκας υπόσχονται πως δεν θα ξαναχωρίσουν ποτέ.
Η Λούρντες, η σύζυγος του υπαστυνόμου, έχει συνέλθει. Ο Έκτορ την επισκέπτεται για να τη ρωτήσει αν θυμάται ποιος της επιτέθηκε. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τον πυροβολούν.

CAPITULO 1 ©PipoFernandez001
CAPITULO 1 ©PipoFernandez040
CAPITULO 1 ©PipoFernandez184
CAPITULO 1 ©PipoFernandez203
CAPITULO 1 ©PipoFernandez375
CAPITULO 1 ©PipoFernandez802
CAPITULO 1 ©PipoFernandez895

Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández
Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano

 Δείτε το trailer 
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/plastic-sea-s01/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Μοιράσου το άρθρο: