Δευτέρα 14/01/2019, στις 23:00 

«PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO»

Έτος παραγωγής: (2015)

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 2: «Ψεκασμός»

Ο Έκτορ πιστεύει ότι ο δολοφόνος είναι ψυχοπαθής. Ύποπτοι είναι ο Λούκας, ο πρώην φίλος της Αϊνόα, που μπορεί να τη σκότωσε από ζήλια, ο Καλέντ, ο εραστής της, ο οποίος όμως δεν έχει κίνητρο, και ο Αμάνσιο, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Τέλος, είναι και ο Χουάν Ρουέδα. Η καταγγελία που ετοίμαζαν εναντίον του η Μάρτα και η Αϊνόα είναι ικανό κίνητρο.
Από την πλευρά της η Μάρτα αποφασίζει να κάνει την καταγγελία. Ξέρει ότι είναι επικίνδυνο, αλλά θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος.
Ο Σέρχιο, ο μεγάλος γιος του Ρουέδα, κατασκοπεύει τις κοπέλες που συσκευάζουν φρούτα. Τις γδύνει με τα μάτια. Η Ανιέσκα, η Ρωσίδα γυναίκα του Χουάν Ρουέδα, τον μαλώνει και ανακαλύπτει ότι έχει μια πληγή στο χέρι του. Ο Σέρχιο ταράζεται όταν τον ρωτάει τι έπαθε.
Η Ρωσίδα και ο Έκτορ ζουν μια νύχτα πάθους. Μετά τη συνάντηση, η Ανιέσκα τού προτείνει να ψάξει τον Σέρχιο. Ίσως έχει κάποια σχέση με τη δολοφονία.
Στα θερμοκήπια, κάποιος χτυπάει τη Μάρτα και την αφήνει αναίσθητη. Ενεργοποιείται το σύστημα ψεκασμού, αλλά εκείνη καταφέρνει να συνέλθει και να γλιτώσει τη δηλητηρίαση. Ο Έκτορ ψάχνει τον Ρουέδα και τον απειλεί: αν πάθει κάτι η Μάρτα, θα το πληρώσει.

CAPITULO 1 ©PipoFernandez001
CAPITULO 1 ©PipoFernandez040
CAPITULO 1 ©PipoFernandez184
CAPITULO 1 ©PipoFernandez203
CAPITULO 1 ©PipoFernandez375
CAPITULO 1 ©PipoFernandez802
CAPITULO 1 ©PipoFernandez895

Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández
Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: