ΔΕΥΤΕΡΑ 25/06/2018, στις 21:00 

«GUAPAS»

Eπεισόδιο 160 :  ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ

Η Μέι νιώθει πελαγωμένη γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Ίγκνα έχει ερωτική σχέση με τη Νατάλια. Ο Ντονόφριο της προτείνει να κάνουν ένα παιδί.
Ο Αλεχάντρο προετοιμάζει το μπάτσελορ πάρτι του Κόκο και, όταν, αργότερα, μεθάει, ζητάει από την Άντρεα να τα ξαναβρούν. Απ΄ότι φαίνεται, όμως, ο Αλεχάντρο, μπερδεύει και την Ρέινα.
Μετά το μπάτσελορ πάρτι, ο Πάμπλο χτυπάει την πόρτα της Λάουρα για να της εξομολογηθεί την αγάπη του και να της ζητήσει να γίνουν οικογένεια.
Η Ντέμπορα καταφέρνει να κλέψει ένα φιλί από τον Φαλκόν, όταν τον βρίσκει μεθυσμένο μετά το πάρτι.
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση http://series.ert.gr/oi-apithanes-episodia/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.


Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: