ΠΕΜΠΤΗ  08/03/2018, στις 21:00 

«GUAPAS»

Eπεισόδιο 86 :ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

Η Μόνικα γνωρίζει από κοντά τον περίεργο άντρα από το ίντερνετ και ξαφνιάζεται από τις ομοιότητες τους.
Ο Πάμπλο πηγαίνει από το σπίτι της Λάουρα για να συζητήσουν πως θα διαχειριστούν την καριέρα τους στο κανάλι και καταλήγουν να κοιμηθούν μαζί.
Η κατάσταση ανάμεσα στην ‘Αντρεα, τον Αλεχάντρο και τον Ερνέστο εξακολουθεί να μένει στάσιμη.
Η Λορένα από την άλλη μεριά, νιώθοντας τελειώς μόνη, μετά το θάνατο της μητέρας της, σκέφτεται να φύγει για σπουδές στο Λονδίνο.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση http://series.ert.gr/oi-apithanes-episodia/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.


Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: