ΔΕΥΤΕΡΑ 19/03/2018, στις 21:00 

«GUAPAS»

Eπεισόδιο 93 : ΤΟ ΡΟΛΟΪ

Η Μόνικα προσπαθεί, πραγματικά, για την σχέση της με τον Μαριάνο, αλλά την εκνευρίζει το γεγονός ότι ο Τάνο υποστηρίζει αυτή την σχέση.
Η Λάουρα αποφασίζει να μην επιτρέψει στη Σίνθια να να καταστρέψει τη σχέση της με τον Πάμπλο, αλλά δεν λαμβάνει υπόψη της ότι ο Πάμπλο θα γίνει, σύντομα πατέρας του παιδιού της Σίνθια.
Η Μέι προσπαθεί, απεγνωσμένα, να κερδίσει τον Ρούμπεν ξανά. Όταν μαθαίνει ότι η τράπεζα θα της επιστρέψει το ποσό που έχασε, πιστεύει ότι δίνοντας πίσω στον Ρούμπεν τα λεφτά που του χρωστάει θα τον ξανακερδίσει. Η πραγματικότητα, όμως, της δείχνει ότι υπάρχουν πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν.
Η Άντρεα και ο Αλεχάντρο ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες στο σπίτι τους, έχοντας χωρίσει τα πράγματα τους. Σύντομα, όμως, αντιλαμβάνονται ότι αυτό το μοντέλο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.
Η Λορένη προσπαθεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Φεντερίκο θα πληρώσει τα πάντα για το καινούργιο τους σπίτι. Ακόμα και την στιγμή που μαθαίνει ότι η τράπεζα θα επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα, δεν φαίνεται διατεθειμένη να τα ξοδέψψει αλόγιστα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση http://series.ert.gr/oi-apithanes-episodia/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 7 ημέρες

Σειρά παραγωγής Pol-ka producciones που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

Η Μόνικα , η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις τους. Έτσι από την μια μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για την θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της μένουν στον άσσο.


Εφτά χρόνια αργότερα έχουν γίνει κολλητές αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά .
Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στην ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, δημιουργήσουν οικογένεια, ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάν πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν την ζωή που θέλουν.

Παραγωγή: Αργεντινής
Παίζουν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.
Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil
Σενάριο: Leandro Calderone,Carolina Aguirre

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο: