Ο δήμος Νέας Προποντίδας, ο οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ν.Προποντίδας ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Θεσσαλονίκης, σε θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα.

Για τον μήνα Δεκέμβριο, ο δήμος Ν.Προποντίδας συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα συμμετοχής:

Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου:

18.00 «Εργαστήρι: Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πηλό» από την ομάδα «ΑΝΕΜΗ» του δήμου Ν. Προποντίδας.

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου:

19.30 «Οι Δραπέτες της Σκακιέρας» θεατρική παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «Ο Φάρος» του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Δευτέρα 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

18.30 «Χριστουγεννιάτικες μεταμορφώσεις για παιδιά» από σπουδαστές του ΙΕΚ Millenium του δήμου Ν. Προποντίδας

19.00 «Χορευτικές Συναντήσεις» με παιδικά τμήματα σχολών χορού του δήμου Ν. Προποντίδας, με την συμμετοχή των ακόλουθων σχολών χορού:

¨ Α.Σ. «ΑΤΛΑΣ» ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

¨ «JUDIT» ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

¨ Γ.Σ. «ΑΝΑΤΑΣΙΣ» ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

¨ Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ FITNESS CLUB» ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

¨ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΑΤΩΝ

¨ Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΩΜΜΑΤΟΣ & ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου:

19.00 «Συνάντηση παιδικών χορωδιών», Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδικές χορωδίες, με την συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Νέας Προποντίδας.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου:

19.00 «Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών» που διοργανώνει η Χορωδία του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, με την συμμετοχή της Μεικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ».

Μοιράσου το άρθρο: