Μία από τις πιο πετυχημένες off Broadway κωμωδίες της Αμερικής, «Ο άνθρωπος σκύλος», ανεβαίνει στο θέατρο Σοφούλη για λίγες παραστάσεις. Πρόκειται για ένα one man show από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, βασισμένο στο έργο «Chesapeake» του Lee Blessing, σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία που υπογράφει ο Μάνος Τσότρας.

 

Υπόθεση
Ο Κερ, ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης, κινδυνεύει να χάσει την επιχορήγηση του, από ένα πολύ καλά σχεδιασμένο πολιτικό τέχνασμα του συντηρητικού γερουσιαστή Θερμ Πούλεϊ. Ο Κερ για να εκδικηθεί τον γερουσιαστή, αποφασίζει να απαγάγει τον σκύλο του, Λάκι.

Όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για τον Κερ, ο οποίος παίρνει τη μορφή του απολαυστικού Λάκι. Μια αναπάντεχα κωμική σχέση γεννιέται ανάμεσα στον Κερ-σκύλο και τον Γερουσιαστή, μια σχέση που θα αλλάξει για πάντα το σκεπτικό και των δύο. «Ο άνθρωπος σκύλος» είναι μια έντονη και περίεργα γλυκιά σάτιρα για την τέχνη, την πολιτική, την ομοφοβία, τη σχέση του ανθρώπου με το Θεό, τον συνάνθρωπο και… τους σκύλους μας.

Παραστάσεις:

Κυριακές 14 , 21, 28 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από 8 Νοεμβρίου και για όλο το Νοέμβριο στις 9 μ.μ τηλέφωνο θεάτρου: 2310 423925 τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ, μειωμένο 8, ειδικές τιμές για γκρουπ! Διάρκεια: 100 λεπτά https://www.facebook.com/events/355675521641506/

 

Μοιράσου το άρθρο: