Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων στο ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο Κολυμβητήριο, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο σχεδιάζει ο Δήμος Κατερίνης.

Ειδικότερα, στο Κολυμβητήριο υλοποιείται ήδη δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων, ενώ πρόκειται να υλοποιηθούν προγράμματα κινητικής αποκατάστασης,  aqua aerobic, φυσικοθεραπείας κ.α.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, που υλοποιείται για τα παιδιά των σχολείων, ενώ συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις αθλητών κολύμβησης, πόλο, καταδύσεων, τριάθλου κ.α.

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι ώρες λειτουργίας του Κολυμβητηρίου διαμορφώνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 13:00 έως τις 22:30, ενώ  το Σάββατο έως το μεσημέρι. Για τους ενήλικες απαιτείται δερματολογική εξέταση από γιατρό αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαίωση από παθολόγο και καρδιολόγο. Η ημερήσια είσοδος για το κοινό είναι 2, η μηνιαία 20 ευρώ, ενώ η μηνιαία είσοδος για 4μελη οικογένεια διαμορφώνεται σε 70 ευρώ.

Τέλος, τις ώρες (16:30 έως 20:30), κατά τη διάρκεια των οποίων προπονούνται οι Κολυμβητικοί Σύλλογοι, θα υπάρχει ένας διάδρομος στη μεγάλη πισίνα, ο οποίος θα είναι πάντα διαθέσιμος για το κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη πισίνα θα μπορεί ταυτόχρονα να φιλοξενεί 50 κολυμβητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6974 363094 (Ορκόπουλος Ιωάννης).

Πηγή:Δήμος Κατερίνης

Μοιράσου το άρθρο: