Την ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2016, «Ο Πολικός Αρκούδος και οι ανίκητοι // Norm of the North» μπορούν να παρακολουθήσουν οι μικροί φίλοι του θερινού κινηματογράφου με τους συνοδούς τους, στο μοναδικό περιβάλλον του Δημοτικού σινεμά του δήμου Παύλου Μελά «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ», από τη Δευτέρα 14 έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
H περιπέτεια με τα οικολογικά μηνύματα, σε σκηνοθεσία Τρέβορ Ουόλ, προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Φωνές: Στέλιος Ψαρουδάκης, Ινώ Στεφανή, Σωτήρης Δούβρης, Ντίνος Σούτης, Ειρήνη Τσίγκα, Γιώργος Ματαράγκας, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, Άντρια Ράπτη, Ράντου Πουϊάννου, Χρύσα Κούρεντα, Βερόνικα Κοκκίνου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Ιντζέογλου, Θανάσης Ζερίτης.
Υπόθεση: Για τον Νορμ, μια πολική αρκούδα, ένα είναι το σύνθημα: στην Αρκτική δε χωράνε τουρίστες. Έλα, όμως, που ένας μανιακός μηχανικός απειλεί να χτίσει ένα λουξ ξενοδοχείο ακριβώς στην αυλή του Νορμ! Χωρίς να χάνει χρόνο, ο αρκούδος ξεκινάει για Νέα Υόρκη, για να σταματήσει το κακό. Έχοντας στο πλάι του μια παρέα από τρωκτικά, ο Νορμ βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης κρίσης ταυτότητας.
Στο μεταξύ, μέχρι και αύριο προβάλλεται στο Θερινό «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» η κωμωδία, παραγωγής 2016, «Που πάω Θεέ μου», σε σκηνοθεσία Gennaro Nunziante. Γνήσιο ιταλικό χιούμορ για το δημόσιο τομέα και τους υπαλλήλους του, στις 9 το βράδυ, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Μοιράσου το άρθρο: