Δύο από τα σημαντικότερα σχήματα στην ιστορία του εγχώριου Rock’n’Roll μοιράζονται το stage για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία τους, αύριο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater! Δεν είναι υπερβολή ότι χαρακτηρίζεται αυτή η σύμπραξη ως το meeting της χρονιάς, γιατί τα κοινά χαρακτηριστικά και των δύο «συμμοριών» είναι η αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής, η αυθεντικότητά τους και η μεγάλη λατρεία που τρέφει για αυτούς, ολόκληρη η Rock’n’Roll κοινότητα της χώρας. Garage ή Rockabilly? Ένα είναι το σίγουρο. Η βραδιά αυτή θα είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ και κανείς δεν πρέπει να την χάσει. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι οι Seasick Surfers. Γιατί όπως είναι γνωστό, το καλό surf είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο κινημάτων.

Και υπάρχει συνέχεια! Στον μεγάλο εξώστη του Principal θα γίνει από νωρίς, μεγάλη vintage/retro έκθεση με πολλά και διάφορα αντικείμενα πόθου, hair styling, merchandise και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Στα decks από νωρίς θα βρίσκεται η Miss Suzie Black που θα αφιερώσει με γκαραζογιεγιέδικους ρυθμούς και ο Sailor Ksou που θα μας απογειώσει με ροκαμπιλοσέρφ δυναμίτες.

Οι Bullets αποτελούν την μακροβιότερη και δημοφιλέστερη rockabilly μπάντα στην Ελλάδα. Ξεκίνησαν στην Ανατολική Θεσσαλονίκη πίσω στο 1988 και συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς διακοπή μέχρι και σήμερα. Έχουν κάνει πολλές εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τεράστια επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το άλμπουμ τους «Final Race» πούλησε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, πάνω από 2.500 αντίτυπα! Στο μεγάλο live στο Principal θα γιορτάσουν τα 30 τους χρόνια, και θα ερμηνεύσουν κομμάτια από όλη τους την πορεία, με την γνωστή τους ενέργεια και το απύθμενο fun!

Οι Αθηναίοι Sound Explosion έρχονται στη Θεσσαλονίκη 13 χρόνια μετά εκείνο το αξέχαστο live στον Μύλο, με ένα νέο άλμπουμ στις αποσκευές τους. Θεωρούνται, και είναι οι γκουρού του εγχώριου garage μαζί με τους Frantic V. Από το 1991 που ιδρύθηκαν, έχουν δώσει εκρηκτικές συναυλίες, πολλές από αυτές μαζί με κορυφαία ονόματα της σκηνής, ενώ η καταξίωση ήρθε με την κυκλοφορία ενός θρυλικού δίσκου στα πλαίσια της σειράς Teen Trash από την Music maniac! Σταθμός στην καριέρα τους ήταν και η συμμετοχή τους στο μεγάλο Beat festival στην Ιταλία το 2005.

Οι Seasick Surfers είναι η ανερχόμενη δύναμη στο surf. Έρχονται στο Principal με κεκτημένη ταχύτητα μετά την ηχογράφηση του ντεμπούτου άλμπουμ τους, που ξεχωρίζει για τις υπέροχες συνθέσεις του και την άρτια παραγωγή του.

Τιμή εισιτηρίου: 10,00€

 

Μοιράσου το άρθρο: