Σ. Βαρδαλής : “Δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγής της κυβερνητικής πολιτικής” (audio)

Array

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγής πολιτικής από τη σημερινή κυβέρνηση» εκτίμησε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής. Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη -και αναφερόμενος στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση- έκανε λόγο για «κόμματα και κυβερνήσεις που μόνο στόχο έχουν πώς θα ξεπεράσει την κρίση του το σύστημα προς όφελος των κερδών», επισημαίνοντας πως «η διέξοδος βρίσκεται στη συλλογική πάλη του λαού». «Σωτήρες δεν υπάρχουν. Αυτός που θα σώσει το λαό είναι ο ίδιος ο λαός» πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι στην κοινωνία «υπάρχουν εστίες αντίστασης, αλλά είναι αναντίστοιχες με αυτό που απαιτείται για να γίνουν αλλαγές προς όφελος του λαού, ενώ αναρωτήθηκε «αν ο ίδιος ο εργαζόμενος δεν το αποφασίσει, τι να κάνει το ΚΚΕ»;

Κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελίες Τράμπ περί επιβολής δασμών στις εισαγωγές, που προκάλεσαν ανησυχία στην Ευρώπη, εξήγησε ότι «η διεθνοποίηση της οικονομίας απαιτεί τον αυξημένο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρηματικών ομίλων. Οι χαμένοι προσπαθούν να επιβάλουν έναν προστατευτισμό στην οικονομία τους για να προστατεύσουν τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό προσπαθεί να κάνει ο Τραμπ και επηρεάζει και την Ευρώπη. Πρόκειται για μια άλλη μορφή διαχείρισης – εξασφάλισης των επιχειρηματικών κερδών των ομίλων» επεσήμανε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ