Χ. Κεφαλίδου: “Η κυβέρνηση υπερέβη τις κόκκινες γραμμές” (audio)

Array

Για «υπέρβαση όλων των κόκκινων γραμμών της κυβέρνησης» έκανε λόγο η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

«Αυτήν τη στιγμή είμαστε με την πλάτη στο τοίχο λόγω της τραγικής καθυστέρησης για την επίτευξη της αξιολόγησης. Το αδιέξοδο των δύσκολων μέτρων είναι έργο του κ. Τσίπρα. Φορτώθηκε η χώρα μας με επιπλέον βάρη γιατί ο κ. Τσίπρας παίζει σε πολλά ταμπλό και –δυστυχώς- το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης είναι το “ναι σε όλα”» επεσήμανε.

Σχολιάζοντας το “άνοιγμα” του Νίκου Φίλη προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για μελλοντική συνεργασία ανέφερε πως «τέτοιες επιλογές δε μας βρίσκουν σύμφωνους». «Τώρα που κατρακυλάνε θυμήθηκαν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η Δημοκρατική Συμπαράσταση έχει έναν αυτόνομο ρόλο και με τον καταστρεπτικό ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε κανένα λόγο συνεργασίας» πρόσθεσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας «ενός πλειοψηφικού ρεύματος το οποίο θα προκύψει μέσα από συνθέσεις». «Έτσι προχωράς μπροστά» σημείωσε διευκρινίζοντας ότι η προσπάθεια σύγκλισης πρέπει να συνεχιστεί και με το Ποτάμι και με τους Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση. «Η χώρα έχει ανάγκη από ισορροπία στο πολιτικό σύστημα και η κεντροαριστερά μπορεί να την προσφέρει» κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ