Ν.Νυφούδης: “Το Ποτάμι βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή” (audio)

«Το Ποτάμι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή» παραδέχθηκε το στέλεχος του κόμματος Νίκος Νυφούδης, μιλώντας τη Δευτέρα (13/3/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη, με αφορμή τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του κινήματος το Σαββατοκύριακο.

Εξήγησε ότι το κίνημα δημιουργήθηκε «ως μια ανάγκη της κοινωνίας να εκφραστούν όλοι οι άνθρωποι που δεν είχαν  σχέση με την πολιτική και ως φωνή λογικής». «Όσο είμαστε χρήσιμοι θα είμαστε παρόντες. Αν θεωρηθεί ότι ο κύκλος μας έκλεισε θα επιστρέψουμε στις οικογένειες και τις δουλειές μας» σημείωσε.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία με την «Ώρα Αποφάσεων» των Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη, τους οποίους χαρακτήρισε «σκληρούς μεταρρυθμιστές», ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «δεν αποκλείω μια συνεργασία με ανθρώπους, αλλά με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά όχι. Αν το ΠΑΣΟΚ αλλάξει, αν θέσει διαφορετικά δεδομένα, θα δούμε». Ωστόσο, και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο αδικημένο αυτής της περιόδου», εκτίμησε ότι δε θα μπορούσε να γίνει συνεργασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ