Μ.Όθωνας: “Να μην αναζητείται πολιτική ερμηνεία στην απουσία του Ε.Βενιζέλου στο Βελλίδειο” (audio)

Να μην αναζητείται πολιτική ερμηνεία στην απουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου από την εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά στο «Βελλίδειο», συνέστησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της κ. Γεννηματά Μανώλης Όθωνας.

Μιλώντας την Τρίτη (04/04/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη ανέφερε ότι δεν υπάρχει παραπολιτική διάσταση. «Δε σχολιάζουμε τις παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, διακεκριμένο στέλεχος της συλλογικής μας προσπάθειας» πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε στην ανταπόκριση προσώπων της κεντροαριστεράς στο προσκλητήριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εξήγησε ότι με ευθύνη της ηγεσίας του Ποταμιού ναυάγησε ο μεταξύ τους διάλογος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την προσχώρηση στη ΔΗΣΥ βουλευτών που ανεξαρτητοποιήθηκαν πρόσφατα σημείωσε ότι «τα κοινοβουλευτικά στελέχη κατέθεσαν τη διαφωνία τους στα αρμόδια όργανα, διαχώρισαν τη θέση τους, επισήμαναν τον κίνδυνο διάσπασης, ανεξαρτητοποιήθηκαν και μετέχουν στο κάλεσμα της συμπόρευσης».

Τέλος, σχετικά με τη στάση του κόμματός του όταν κλείσει η αξιολόγηση και το πακέτο των μέτρων φτάσει στη Βουλή ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στηρίξουμε στη Βουλή το νομοσχέδιο. Ούτε μέτρα ούτε επικοινωνιακά φτηνά κόλπα. Η ιστορία με τα αντίμετρα είναι εξοργιστικά φθηνή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ