Μ.Παπαδοπούλου: «Στηρίζουμε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης» (audio)

«Στηρίζουμε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και εκτιμάμε ότι θα υπάρξει συμφωνία και όχι παραχωρώντας γη και ύδωρ», δήλωσε η εκπρόσωπος ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας την Πέμπτη (05/04/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη, αναφορικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της β’ αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Χαρακτήρισε «επίκληση στη λογική» την κίνηση του πρωθυπουργού να ζητήσει από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ να συγκαλέσει έκτακτη Σύνοδο των κρατών-μελών της Ευρωζώνης αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στο αυριανό Eurogroup της Μάλτας λέγοντας ότι «δε μπορεί να γίνονται δεκτές συνεχώς οι παράλογες νέες απαιτήσεις».

Για την αντιπολίτευση επεσήμανε ότι «επιμένει και επενδύει στην καταστροφολογία». «Διαψεύστηκε παταγωδώς στην πρώτη αξιολόγηση, το ίδιο θα γίνει και τώρα» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ευρύτερων πολιτικών συνεργασιών εξήγησε: «Αν υπάρχουν φωνές που στηρίζουν τον ιεραρχημένο μας στόχο (όπως η επίλυση των ζητημάτων τώρα και όχι η μετάθεσή τους, όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, καθώς και η πάταξη της διαφθοράς) δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε. Αλλά όχι με άλλες φωνές που θέλουν να εμποδίσουν την εξέλιξη για την οποία αγωνιζόμαστε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ