Αφρ.Σταμπουλή: “Δε θα νομοθετηθούν αλλαγές στις ομαδικές απολύσεις και το lockout” (audio)

Για την κατ΄ αρχήν συμφωνία της Μάλτας, αλλά και τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε τη Φευτέρα (10/4/2017) η βουλευτής Σερρών του κόμματος Αφροδίτη Σταμπουλή στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

Αναφερόμενη στα θετικά της συμφωνίας χαρακτήρισε «επιτυχία» το ότι επανέρχεται το μέτρο των συλλογικών διαπραγματεύσεων στα εργασιακά και ότι δε θα νομοθετηθούν αλλαγές στις ομαδικές απολύσεις και το lockout.

Για τις συντάξεις επεσήμανε ότι «το 2019 θα έχουμε μια περικοπή-μείωση στις προσωπικές διαφορές, όχι γενικά στις συντάξεις» κάνοντας, παράλληλα, αναφορά στα αντισταθμιστικά μέτρα, όπως η μείωση της συμμετοχής των συνταξιούχων στα φάρμακα, τα οποία χαρακτήρισε «απολύτως αναγκαία».

Ερωτηθείσα για το κείμενο των 13 στελεχών του κόμματος στην Κεντρική Επιτροπή,  που δημιούργησε την εντύπωση ότι υπάρχουν φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που θέτουν θέμα εκλογών, ήταν κατηγορηματική ότι επρόκειτο για έναν προβληματισμό. «Διευκρινίστηκε ότι δεν πρόκειται για θέμα εκλογών» πρόσθεσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ