Γ. Μοίρας: “Η υπόθεση Noor 1 δεν είναι πολιτική αντιδικία” (audio)

Array
Διεθνές σκάνδαλο εμπορίας ναρκωτικών και όπλων και όχι πολιτική αντιδικία ή κόντρα μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών χαρακτήρισε την υπόθεση «Noor 1» το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη.

Μεταξύ άλλων εκτίμησε πως ο κατάδικος Γιαννουσάκης, στο πλαίσιο αναζήτησης ενός συνομιλητή από το πολιτικό φάσμα, προφανώς, επέλεξε τον Πάνο Καμένο καθώς «σε μια διαδρομή 25 ετών έχει δείξει ότι σε θέματα κάθαρσης, σύγκρουσης με άνομα συμφέροντα, δε μασάει».

Υπογράμμισε ότι «η σχέση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής και αδιατάραχτη», επισημαίνοντας, ωστόσο: «Δεν έχουμε παντρευτεί ή συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Δεχθήκαμε να λάβουμε μαζί μέρος σε ένα κοινό εγχείρημα απεγκλωβισμού της χώρας απ’ όπου την έφεραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοιχτά». «Δε χρειαζόμαστε ούτε εκλογές, ούτε πισωγυρίσματα, ούτε αναταράξεις ή πιθανές ανατροπές μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής της κυβέρνησης» πρόσθεσε ενώ για πιθανή συνύπαρξη σε ένα κυβερνητικό σχήμα με τη συμμετοχή και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε πως «αν αποβάλλουμε όλο αυτό το βάρος των πολύ άδικων, άστοχων και αδικαιολόγητων και ανεξήγητων επιθέσεων που έχουμε δεχθεί από το ΠΑΣΟΚ και η κυρία Γεννηματά κάνει ρήξη με το παρελθόν, θα μπορούσαμε να καθίσουμε να κάνουμε μια ειλικρινή πολιτική κουβέντα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ