Την ανάγκη η δικαιοσύνη να κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς, ώστε «να μην πλησιάζουμε ασφυκτικά το όριο της παραγραφής αξιόποινων πράξεων» επεσήμανε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στέλεχος των ΑΝΕΛ και περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη, με αφορμή την υπόθεση Παπαντωνίου και τη μη δίωξη του για το αδίκημα της απιστίας, λόγω παραγραφής.

Υποστήριξε ότι και στις περιπτώσεις των πολιτικών προσώπων πρέπει να ισχύει ό,τι για όλους τους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα εντάσσεται στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ενόψει της συνταγματικής μεταρρύθμισης.

Σχολιάζοντας το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικών επιτροπών σχετικά με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στην οικονομία, το πρώτο εξάμηνο του 2015 και την υπόθεση Noor 1 σημείωσε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση, όταν πλέον έγινε η συμφωνία και το αίτημα της για εκλογές πήγε στις καλένδες, επινόησε άλλο ένα αφήγημα και καταγγελίες». «Δυστυχώς η ΝΔ, και γενικότερα η αντιπολίτευση, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων» πρόσθεσε.

Μοιράσου το άρθρο: